KARAKTERISTIEK WONEN IN HARTJE MILL

Gelijkvloers wonen in een sfeervol pand met de gezelligheid van het centrum direct naast de deur: dát vindt u in Villa Oranje in Mill. Op de hoek Oranjeboomstraat/ Stationsstraat ontwikkelt Symphony Estates een appartementenvilla met 13 appartementen in diverse formaten, variërend van ca. 80 m2 – 130 m2 woonoppervlakte. De rijke architectuur refereert door details als hoge ramen, trappartijen, dakranden met overstek en de vele dakkapellen aan de grandeur van een chique stadsvilla van weleer.

Wat ze allen gemeen hebben is de sfeer, het comfort en de luxe afwerking van nu. Een fijne living, complete keuken met luxe apparatuur, veel daglicht door de glaspartijen tot aan de vloer en naast een royale masterbedroom een extra study of 2e slaapkamer. De staal-look deuren met roedes en de hoge plafonds geven uw nieuwe appartement een heerlijk luxe en ruimtelijke uitstraling.

ROYALE TERRASSEN EN BALKONS

De appartementen beschikken over een ruim privé (dak-)terras of balkon, veelal op het zuiden of westen gericht. Gezamenlijk kunt u ook nog eens genieten van een groen ingerichte, besloten achtertuin op het zuiden. Deze tuin biedt u naast een fraai uitzicht natuurlijk ook alle mogelijkheden voor een tuinfeest, een barbeque met familie of vrienden of voor bijvoorbeeld een gezamenlijke groentekas.Ook komt hier de gezamenlijke fietsenberging met aansluitingen voor uw elektrische fiets(en).

Ook in technisch opzicht bent u helemaal voorbereid op de toekomst, want vanwege de nieuwe isolatienorm en energievoorziening met warmtepomp hebt u in Villa Oranje nauwelijk meer energiekosten. We realiseren het gebouw immers volgens de BENG normering: Bijna Energie Neutraal Gebouw.

PARKEREN IN DE STALLINGSGARAGE

Uw auto parkeert u in de stallingsgarage onder het gebouw. Vanuit de lift bereikt u direct uw voordeur. Droog, veilig en moeiteloos, want ook dat draagt bij aan comfortabel wonen.

Door de kleinschalige opzet, de fraaie architectuur met rijke detaillering en de groene tuin ademt Villa Oranje een sfeer van exclusiviteit. Dat wordt heerlijk wonen!