DE APPARTEMENTEN

INDICATIE VANAF CIRCA € 425.000 V.O.N.*
(*) De genoemde vanaf prijs is een indicatie. Vanwege de huidige materiaaltekorten en prijsstijgingen zijn de definitieve prijzen nog niet bekend.

Niet alleen de fraaie architectuur en de groen ingerichte tuin ademen een sfeer uit van exclusiviteit. Ook binnen in uw nieuwe appartement komen al uw wensen samen. Een keuken met eiland en luxe apparatuur, een royale living en de compleet ingerichte badkamer ensuite aan uw master bedroom. Maar ook fraaie glazen designdeuren maken uw nieuwe appartement helemaal van nu. Mede door de aandacht voor optimale zichtlijnen, veel daglicht en ruime balkons en terrassen wordt het hier fantastisch wonen.

VARIATIE IN AFMETING EN LIGGING

De appartementen variëren van circa 80 tot 130 m2 in woonoppervlakte en zijn verschillend ingedeeld. Wat ze allen gemeen hebben is een royale buitenruimte, al dan niet overdekt, een extra kamer aan de woonkamer, mooie zichtlijnen, veel privacy, veel daglicht en natuurlijk de groene tuin aan de achterzijde op het zuidoosten. Qua afmeting, indeling en ligging per verdieping hebt u hier echter zeker iets te kiezen. En omdat u bij nieuwbouw ook zelf de keuzes maakt voor de afwerking naar uw smaak, is er straks geen appartement hetzelfde. Een kleur op de muur, de opstelling van uw keuken, welke tegels in de badkamer; u heeft het voor het zeggen.

U KIEST DE INDELING

In Villa Oranje maakt u als het ware uw appartement op maat. In de basisindeling beschikt u over een study aan uw woonkamer, ideaal om uw administratie, werk of hobby te doen. Maar de ruimte leent zich ook goed voor andere doeleinden, wat denkt u bijvoorbeeld van een extra logeerkamer, een home cinema of uw eigen wellnessruimte met fitness en sauna?  Wenst u de extra ruimte te betrekken bij de woonkamer of keuken, dan is dat uiteraard ook mogelijk. In Villa Oranje past u het appartement aan aan uw persoonlijke wensen. Die flexibiliteit is een belangrijk voordeel van nieuwbouw, naast alle andere voordelen, zoals een laag energieverbruik.

PRIJZEN EN PLANNING

De genoemde vanaf prijs is een indicatie. Vanwege de huidige materiaaltekorten en prijsstijgingen zijn de definitieve prijzen nog niet bekend. Deze worden kort voor de start voorverkoop vastgesteld, naar verwachting eind 2022. De start bouw verwachten we in het derde kwartaal van 2023. Met een bouwtijd van circa 1,5 jaar verwachten we Villa Oranje in de eerste helft van 2025 te kunnen opleveren.

Om een indruk te krijgen van de plattegronden, geveltekeningen en het tuinontwerp bekijkt u onderstaand de tekeningen. Deze zijn nog niet definitief.