DE APPARTEMENTEN

Niet alleen de fraaie architectuur en de groen ingerichte tuin op het zuiden ademen een sfeer uit van exclusiviteit. Ook binnen in uw nieuwe appartement komen al uw wensen samen. Een keuken met eiland en luxe apparatuur, een royale living en de compleet ingerichte badkamer met ruime master bedroom. Maar ook fraaie glazen designdeuren maken uw nieuwe appartement helemaal van nu. Mede door de aandacht voor optimale zichtlijnen, veel daglicht en ruime balkons en terrassen wordt het hier fantastisch wonen. En omdat u bij nieuwbouw ook zelf de keuzes maakt voor de afwerking naar uw smaak, is er straks geen appartement hetzelfde. Een kleur op de muur, de opstelling van uw keuken, welke tegels in de badkamer; u heeft het voor het zeggen.

U KIEST DE INDELING

In Villa Oranje maakt u als het ware uw appartement of penthouse op maat. In de basisindeling beschikt u over een study aan uw woonkamer, ideaal om uw administratie, werk of hobby te doen. Maar de ruimte leent zich ook goed voor andere doeleinden, wat denkt u bijvoorbeeld van een extra logeerkamer, een home cinema of uw eigen wellnessruimte met fitness en sauna?  Wenst u de extra ruimte te betrekken bij de woonkamer of keuken, dan is dat uiteraard ook mogelijk. In Villa Oranje past u het appartement aan aan uw persoonlijke wensen. Die flexibiliteit is een belangrijk voordeel van nieuwbouw, naast alle andere voordelen, zoals een laag energieverbruik.

PLANNING

Bouwgroep A. van Schijndel uit Gemert is in september 2023 gestart met de sloop, waarna de realisatie van het gebouw van start gaat. We verwachten Villa Oranje in de zomer van 2025 te kunnen opleveren aan de nieuwe bewoners.

BEKIJK DE BOUWVORDERINGEN LIVE

Samen met de aannemer brengen we de voortgang van de bouw van Villa Oranje in beeld. Via de webcam kunt u live zien wat er op dit moment gebeurt op de bouwplaats.