VOORDELEN VAN NIEUWBOUW

Een nieuwbouwappartement of -penthouse biedt u belangrijke voordelen ten opzichte van een bestaande woning.

ENERGIEZUINING EN COMFORTABEL

In Villa Oranje woont u dankzij de warmtepomp, zeer goede isolatie en overige technieken bijna energie neutraal. De appartementen en penthouses in Villa de Linde hebben energielabel A+++ en zijn all-electric, u bent niet meer afhankelijk van gas. Hiermee bent u klaar voor de toekomst en investeert u dus slim: in het milieu, maar ook in de verlaging van uw energielasten. Ook geven nieuwe technieken als vloerverwarming en koeling in de zomer meer comfort.

UW EIGEN SMAAK

Bij een bestaande woning moet u wellicht genoegen nemen met een vloer, keuken of badkamer die niet helemaal uw smaak is. Voor uw appartement of penthouse in Villa Oranje kunt u uw interieur vanaf het begin helemaal naar uw eigen hand zetten. U kiest de indeling, afwerking en inrichting en dat maakt dat het 100% uw thuis is.

GEEN ONDERHOUD KOMENDE JAREN

Veel onderdelen in uw nieuwe appartement of penthouse hebben garantie. Dat betekent dat u de komende jaren geen tijd of geld kwijt bent aan noodzakelijk onderhoud. Iets waar bewoners van een ouder appartement of penthouse jaloers op zullen zijn.

HEERLIJK STIL

De nieuwste bouw- en installatietechnieken en materialen vertalen zich ook in een stiller appartement of penthouse: u zult nauwelijks iets horen van uw buren. Ook dat is een groot verschil met oudere appartementen of penthouses.

VEILIGHEID

De appartementen en penthouses worden uitgerust met een professioneel rookalarm en inbraakwerend hang- en sluitwerk, maar ook een videofoon, zodat u kunt zien wie er voor de deur staat. De parktuin is afgesloten met een poort en uw auto staat veilig geparkeerd in de ondergrondse stallingsgarage. Dit alles maakt wonen in Villa Oranje nog veiliger.