KARAKTERISTIEK WONEN IN HARTJE MILL

Gelijkvloers wonen in een sfeervol pand met de gezelligheid van het centrum direct naast de deur: dát vindt u in Villa Oranje in Mill. Op de hoek Oranjeboomstraat/ Stationsstraat ontwikkelt Symphony Estates een appartementenvilla met 10 appartementen en 3 penthouses in diverse formaten, variërend van ca. 80 m2 – 130 m2 woonoppervlakte. De rijke architectuur refereert door details als hoge ramen, trappartijen, dakranden met overstek en de vele dakkapellen aan de grandeur van een chique stadsvilla van weleer.

Wat ze allen gemeen hebben is de sfeer, het comfort en de luxe afwerking van nu. Een fijne living, complete keuken met luxe apparatuur, veel daglicht door de glaspartijen tot aan de vloer, een extra study en een royale masterbedroom. De staal-look deuren met roedes en de hoge plafonds geven uw nieuwe appartement of penthouse een heerlijk luxe en ruimtelijke uitstraling, helemaal van nu.

ROYALE TERRASSEN EN BALKONS

De appartementen en penthouses beschikken over een ruim privé (dak-)terras of balkon, veelal op het zuiden of westen gericht. Gezamenlijk kunt u ook nog eens genieten van een groen ingerichte, besloten achtertuin op het zuiden. Deze tuin biedt u naast een fraai uitzicht natuurlijk ook de mogelijkheid voor een praatje of gezellige borrel met de buren. Ook komt hier de gezamenlijke overdekte fietsenstalling met aansluiting voor uw elektrische fiets(en).

LAGE ENERGIELASTEN

Ook in technisch opzicht bent u helemaal voorbereid op de toekomst, want vanwege de nieuwe isolatienorm en energievoorziening met warmtepomp hebt u in Villa Oranje nauwelijk meer energiekosten. We realiseren het gebouw immers volgens de BENG normering: Bijna Energie Neutraal Gebouw.

PARKEREN IN STALLINGSGARAGE

Uw auto parkeert u in de stallingsgarage onder het gebouw. Daar bevindt zich ook uw berging. Met één van de 2 liften bereikt u vanuit de garage direct uw voordeur. Droog, veilig en moeiteloos, want ook dat draagt bij aan comfortabel wonen.

Door de kleinschalige opzet, de fraaie architectuur met rijke detaillering en de groene tuin ademt Villa Oranje een sfeer van exclusiviteit. Dat wordt heerlijk wonen!