HEERLIJK WONEN IN MILL

Midden in het centrum van Mill, tegenover de karakteristieke Sint Willibrorduskerk komt Villa Oranje. In deze luxe appartementenvilla woont u op een ideale locatie, met alle voorzieningen en gezelligheid direct vanaf uw voordeur. Een terrasje, boodschappen doen, de weekmarkt uit eten of even naar de bibliotheek; alles is hier bijna letterlijk binnen handbereik. Maar ook sportfaciliteiten en de bushalte hebt u hier heel dichtbij. Tot slot liggen ziekenhuis Bernhoven in Uden en het treinstation in Cuijk op slechts enkele kilometers afstand.

LAND VAN CUIJK

Mill is een fraai landelijk gelegen dorp. Het maakt onderdeel uit van het Land van Cuijk, een bijzondere regio in het noordoosten van Brabant, net onder Nijmegen. De regio heeft vele gezichten en heeft daardoor een grote aantrekkingskracht op zowel de eigen inwoners, als op toeristen. In cultuurhistorisch opzicht kunt u hier uw hart ophalen; zo zijn er veel kloosters en kerken bewaard gebleven en kunt de middeleeuwen herbeleven in het sfeervolle vestingstadje Grave. Op veel plekken in het Land van Cuijk zijn de sporen van de Tweede Wereldoorlog nog zichtbaar, zoals langs de Peel-Raamstelling bij Mill, de brug van Grave en in de kazematten bij Cuijk.

Maar de regio wordt ook omgeven door prachtige natuurgebieden. Vrijwel nergens in Nederlands is de variatie aan natuur zo groot als in het Land van Cuijk. Van oude bossen, heide- en duingebieden tot aan de verschillende waterplassen die het gebied rijk is, zoals De Kuilen in Mill. Fietsen, wandelen, zwemmen of varen: de natuur biedt u alle mogelijke manieren om heerlijk te ontspannen en te recreëren in uw directe omgeving.

HANDIGE LINKS

Lees meer over de charme van het land van Cuijk op de site van de VVV.